Rockateer

 

Mijn naam is Bas Smeets en ik ben al sinds 2015 de enige echte Rockateer. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld en verder gespecialiseerd in kleurrijke fotografie en snelle filmmontages.

 

Mijn kracht is dat ik zo snel mogelijk jou gewenste content kan aanleveren, zodat jij snel jou doelgroep kan bereiken.

 

Er is wel één maar, want voor snelle aanlevering dienen we tijdig een goede planning en duidelijke afspraken te maken. Dus twijfel niet en neem snel contact met mij op.

 

 

Grote Producties

 

Naast de “snelle content” richt ik mij ook op grote en lange termijn producties.

 

Producties waar we van te voren samen gaan zitten, een goed idee bedenken, dit uitwerken tot een script om uiteindelijk op meerdere opnamedagen en na een ruimere edit tijd een een top productie af te leveren.

 

Denk hierbij een de lancering van een product, een bedrijfsfilm of korte commercial. 

 

 

Social Media

 

De apps met sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Als onderneming dien je hier steeds meer op in te spelen.

 

Rockateer levert jou fotografie en film in landscape (breedbeeld) of portret (staand) formaat. Dit laatste word vooral gebruikt voor Instagram en TikTok. 

 

Partners

 

Vaak word ik ingeschakeld om al uitgedachte strategieën om de te zetten naar het gewenste beeld.

 

Weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag verder met mijn kwaliteiten of ik schakel één van mijn gespecialiseerde partners in om samen tot een mooi eindproduct te komen.

 

Werkwijze

 

Benieuwd geworden naar hoe Rockateer te werk gaat?

De twee behind the scenes films hieronder geven je een snelle blik op de werkwijze van mij.