JOUW PROJECT HIER?

 

Dat kan!

 

Heb jij mijn volgende opdracht...

 

 

Neem dan gerust contact op met Rockateer!

Avonturenpark Valdeludo | Promo 2017

 

Het als maar groter wordende avonturenpark Valdeludo in Echt wordt langzaam een begrip in Limburg. Old school klimmen, klauteren en waterpret aangevuld met een hoogteparcours, lasergame, kartbaan, bungee's, foodtrucks en meer. Rockateer maakte er deze promo van.All In Echt | Escape Rooms Promo

 

Voor All In Echt mocht ik deze promo maken van de twee escape rooms die je daar kan spelen. In een strijd tegen de klok moet je in de "Illusionist" of "Gokautomaat Exploitant" kamer zien te ontsnappen.

All In Echt | Paintball Promo

 

Voor All In Echt's vernieuwde paintball mocht ik de promo maken. Een groter speelveld, meer obstakels en dus meer actie. 

 

Rockateer weet daar wel raad mee...Kashjè Showroom 

 

Voor webwinkel Kashjè die voorziet in exclusieve huisinrichting mocht ik een sfeerimpressie maken van hun showroom te Valkenburg.

 

Van meubels tot aan de decoratie, in een vlotte montage komen alle producten aan bod.

 

Project i.s.m. Virtual Partners

Blankers Schoon - Dankwerk Werk

 

Met 200 betrokken vakmensen levert Blankers Schoon dankbaar werk in kantoren, food & industry, zorg, leisure en andere locaties. Met schoonmaak, onderhoud, glas- en gevelreiniging, specialistische reiniging en steeds meer aanvullende onderhoudsdiensten in de volle breedte. Een flinke klus, maar allemaal goed in beeld gebracht door Rockateer.Leiderschap & Team Vorming Promo 01

 

Niet iedereen is een leider, iedereen kan wel leren leidinggeven. Met deze overtuiging staan de instructeurs van LTV voor u klaar.

 

Rockateer maakte de promo video voor LTV om goed in beeld te brengen wat nu precies de activiteiten zijn om doelgericht het juiste resultaat te bereiken.

Leiderschap & Team Vorming Promo 02

 

Naast de promo video LTV's trainingscursussen mocht ik ook een promo maken voor hun dagactiviteiten voor recreatief tijdverdrijf.

 

LTV voorziet namelijk ook tokkel en abseil dagen op en van unieke locaties door het hele Limburgse land.

 Drummen Custom Guns

 

Naast de verkoop van vuurwapens en toebehoren produceren ze een groot deel van de kogels zelf en voorzien in onderhoud van uw wapen. Daarnaast kan Maurice een vuurwapen naar wens vormgeven en creëren. 

 

Kijk mee in het atelier van ambachtsman Maurice Drummen.

 

Project i.s.m. Creamy Concepts

Selected by Hensgens | Franse weken

 

Deze commercial speelt in op de Franse weken bij deze auto dealer.

 

Als men een actie coupon inlevert bij aanschaf van een Renault Clio of Peugeot 208 krijgt men bijzonder veel financiele voordelen... en daarnaast ook nog eens een vakantie naar Frankrijk.

 

Project i.s.m. Creamy Concepts
Crowdfunding International | Introductie (Dutch)

 

Voor CFI heb ik deze coole en vlotte video-infographic gemaakt. Doel van de video is mensen snel uitleg te geven over hoe CFI werkt en hoe je je kan aanmelden.

Ambiance Event Furniture | Promo 2016

 

In deze video nemen we je mee naar de werkplaats van Ambiance Event Furniture. We zien hoe ze eigenhandig al hun meubels maken en ze vervolgens op locatie afleveren en inrichten.All In Echt | BungeeSoccer Promo (00:33)

 

Na onze succesvolle eerste samenwerking werd mij gevraagd om ook de promo voor BungeeSoccer te maken.

 

Wederom is deze video bedoeld als promo voor op de social media.

 

All In Echt | Lasergame Promo (00:26)

 

Voor All In Echt heb ik deze spannende video mogen maken. Een promo die de sfeer en spanning van de vernieuwde lasergame weergeeft.

 

De video is bedoeld voor op de social media promotie te maken.Contact

Ankersweg 24

6123 AG Holtum

Tel: 06 - 208 134 42

Mail: bas@rockateer.nl

Openingstijden  

M:  10:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

W:  09:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

V:   09:00 - 13:00 uur 

Spread the word on Social Media:


Rockateer staat natuurlijk ook voor u klaar in het weekend en de avonduren.

Vraag hier naar de mogelijkheden.