Rave Atelier 2018

 

Ook dit jaar was er weer een Rave AtelierRockateer was er bij om het feest in de Complex te Maastricht in beeld te brengen.


Once Upon A Beach 2018

Een warme zonnige dag gevuld met muziek, dansjes en drankjes op het dagstrand van Thorn.

Waan je in Miami als de bootjes en jachten aanmeren bij dit zomerse festival met een tropische tintje. Rockateer was bij Once Upon A Beach om het feest in beeld te brengen.


Groove Garden 2018 - Into The Woods

Toen ik drie jaar geleden begon met Rockateer stelde ik meerdere doelen. Eentje ervan was om huisfotograaf te worden van Groove Garden. In 2018 lukte me dit en wat een top weekend was het. 


Fortuna Sittard Huldiging 2018

Fortuna Sittard is in de Jupiler League seizoen '17-'18 gepromoveerd naar Eredivisie. Daar hoort natuurlijk een huldiging op de markt van Sittard bij. Rockateer was er bij om voor meerdere relaties (en Rockateer zelf) foto's te maken.


Oktoberfeest Sittard 2017

Ook in 2017 was ik weer huisfotograaf van het Oktoberfeest in Sittard. Namens de Gemeente Sittard-Geleen mocht ik weer alle tenten, de kermis en alle andere activiteiten omtrent dit event afrennen en fotograferen. Wat was het weer een top feest.


Kermis Geleen 2017

Voor de grootste kermis in het zuiden van Limburg mocht Rockateer de sfeer en attracties in beeld brengen namens Gemeente Sittard-Geleen.


Wèntjerdruim & Cirque Du Toon Sittard 2016

Ook het Wèntjerdruim evenement en het Cirque Du Toon ofwel het Limburgs Kerstcircus werden dit jaar door Rockateer in beeld gebracht. Van hals brekende circus acts tot een papa die zijn dochter leert schaatsen. Rockateer bracht weer alles in beeld voor Gemeente Sittard-Geleen.


Oktoberfeest Sittard 2016

Na een goede samenwerking op het Sint Rosa Festival mocht Rockateer ook aantreden voor het Oktoberfeest Sittard. In Opdracht van Gemeente Sittard-Geleen mocht ik zes hele dagen meedraaien met het grote spektakel. Wat was het een groot feest.


Het Laagland - 15 jaar jubileum

De Sittardse theatergroep "Het Laagland" bestond 15 jaar. Rockateer was namens Limburg Live uitgenodigd om een verslag te maken van hun jubileumavond die in het teken stond van spontane optredens, dans, zang en gezelligheid.


Sint Rosa Festival 2016

In opdracht van Gemeente Sittard-Geleen mocht ik het drie daagse Sint Rosa Festival in beeld brengen. Aan de rand van de stad was de festival weide en in en om de stad waren nog diverse andere activiteiten zoals een circus, kunstmarkt, kermis en natuurlijk een hoop gezelligheid.


PULP Collective's "PULP festival 2016"

Het non profit "Pulp Festival" is een breed cultureel, kunst & muziekfestival en in het park aan de Walramstraat te Sittard. Ze bieden een podium aan (startende) ondernemers die handmade producten aanbieden en lokaal talent om zichzelf te laten zienPulp staat voor creativiteit, fair trade, biologisch, recycle, lokaal en regionaal.

 

Rockateer moest de sfeer van het festival in beeld te brengen met fotografie en daarnaast ook nog de after movie verzorgen, die vind je hier.


PULP Collective's "La Noche De Los Muertos"

De eerste samenwerking tussen Rockateer en Pulp Collective is een feit! Pulp had me benaderd om een verslag te maken van hun halloween feestje. Dat vond ik een hele toffe uitdaging nadat ik hoorde welke creatieve ideeën er die avond zouden zijn. Zie hier een selectie van de beste foto's van deze avond.


Hard dance feesten van BFTP Events

BFTP Events richt zich op de hardere tak van dance muziek. Rockateer is hier de huisfotograaf en produceert ook de after movies. Hier is een kleine selectie beelden van verschillende evenementen.


Onthulling gevelstenen Abshoven

In Munstergeleen is na jaren van verval kloostercomplex Abshoven gerestaureerd. De originele gevelstenen die jaren lang  in bewaring waren gesteld werden op hun oude plek terug gebracht en onthuld door Mevr. Gijsen. Oud bewoonster van het klooster.

Contact

Ankersweg 24

6123 AG Holtum

Tel: 06 - 208 134 42

Mail: bas@rockateer.nl

Openingstijden  

M:  10:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

W:  09:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

V:   09:00 - 13:00 uur 

Spread the word on Social Media:


Rockateer staat natuurlijk ook voor u klaar in het weekend en de avonduren.

Vraag hier naar de mogelijkheden.