Otelli's Ice Cream

De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor ijs! Voor Otelli's Ice Cream in de Makado te Beek maak ik o.a. deze foto's. Verder maak ik ook nog korte video's met de maandelijkse aanbiedingen voor op de video-wall.


Soupa Doupa - Soep, sap & salades

Vaste relatie Ellen Schreuders en haar zaak Soupa Doupa - Soep, sap & salades is verhuisd! Tegenwoordig is Ellen met haar zaak gevestigd in het bike park Wood15 in Sittard met als pluspunt dat er een lunchroom bij gekomen is en ze mensen kan ontvangen voor een lekkere lunch.

 

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor groepen en bedrijven. Rockateer werd weer ingeschakeld om alles in beeld te brengen.


Landgoed Kasteel Limbricht

Landgoed Kasteel Limbricht is volledig vernieuwd. Naast de opgeknapte ruimtes zijn er ook nieuwe eetgelegenheden bij. Zo is er een eigen kas voor groente te kweken, een eigen bakkerij en kan men hier terecht voor diverse vleesplankjes en speciaalbieren. Rockateer bracht naast het gerenoveerde kasteel ook al het lekkers in beeld.


Echt Genieten

Voor de nieuwe eetgelegenheid Echt Genieten in Echt mocht ik de interieur en food foto's maken. Rockateer was er met de try-out bij en maakte deze foto's voor onder andere hun website en socials.


Ich & Dich

Eén van Sittards bekendste café's "Ich & Dich" bestond tien jaar.  Tijd voor een verjongingskuur.

Vaste partner Creamy Concepts verzorgde de nieuwe huisstijl, website en inrichting.

Rockateer mocht alles in beeld brengen voor o.a. print- en social media en de nieuwe website.


LUNA Eten en Drinken | Stein

De Luna familie blijft zich uitbreiden. Sinds augustus 2016 is er ook een Luna in Stein. Rockateer werd weer ingeschakeld om de zaak, het personeel en natuurlijk het eten in beeld te brengen.


WINDRAAK 31

Na LUNA eten en drinken was ook het nieuwe zusje WINDRAAK31 aan de beurt. Ook hier werden het interieur en de drankjes en hapjes op de gevoelige plaat gezet. Grappig detail is dat er bij LUNA voor een gele sfeer werd gekozen en bij deze reeks voor een blauw/groene sfeer. Beide tinten zijn aagepast op het interieur en uitstraling van de zaken.


LUNA Eten en Drinken | Sittard

Wie kent het gezellige eetcafé "Luna Eten en Drinken" op de markt in Sittard niet? Deze eigentijdse, eigenzinnige en moderne hotspot streeft naar vernieuwende drankjes, hapjes en aankleding. Ze gaan hier lekker mee met de tijd en Rockateer werd ingeschakeld om alles in beeld te brengen.


Wijnrestaurant "Bie 't Gruuzekirkske"

Voor wijnrestaurant "Bie 't Gruuzekirkske" in Sittard hebben Creamy Concepts en Rockateer de krachten gebundeld voor een nieuwe social media campagne. Hier vind je een kleine selectie van de fotografie die ik heb geleverd.


Kantj & Klaor IJs.

Een van mijn best buddies Koen is ongeveer tegelijk in het ondernemerschap gestapt als ik met Rockateer. Waar ik mijn creativiteit kwijt kan in het creëren van mooie beelden daar kunnen Koen en Linda dat kwijt in hun smakelijke Kantj & Klaor IJs creaties. 


Café-zaal In De Keet

Hier kunt u terecht voor feestjes en partijen of op het voor- of achterterras of in het gezellige cafe voor een lekker hapje en een drankje. 

Contact

Ankersweg 24

6123 AG Holtum

Tel: 06 - 208 134 42

Mail: bas@rockateer.nl

Openingstijden  

M:  10:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

W:  09:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

V:   09:00 - 13:00 uur 

Spread the word on Social Media:


Rockateer staat natuurlijk ook voor u klaar in het weekend en de avonduren.

Vraag hier naar de mogelijkheden.