Gemeenschapshuis Born

Voor de nieuwe website van het Gemeenschapshuis Born mocht Rockateer de foto's aanleveren.

Van de parking en gevel buiten, tot het café, de vergaderruimtes, koffie's, biertjes en de grote feestzaal die meerdere malen met iedere keer een ander thema op de foto mocht.


Landgoed Kasteel Limbricht

Kasteel Limbricht heeft een nieuwe kasteelheer. Igor Stel zwaait hier sinds kort met zijn scepter en het kasteel gaat dan naar een grondige renovatie ook door het leven als Landgoed.

Rockateer mocht het volledig vernieuwde landgoed in beeld brengen voor de website en socials.


Peters & van Sandijk

Administratiekantoor Peters & Van Sandijk uit Maasbracht krijgt binnenkort een nieuwe site. Ze schakelde Rockateer in voor de fotografie en vroegen voor creatieve ideeën met als enigste opmerking dat de foto's absoluut geen kantoorsfeer mochten uitstralen.

Aangezien tachtig procent van hun klanten uit de binnen- en scheepvaart komt was het idee al snel duidelijk. Met zijn alle de kenmerkende haven van Maasbracht in en daarna nog even de boot op!


Kop_

De Sittardse zaak Kop_ is niet alleen de kapperszaak van haarspecialist Bram, je kan hier ook terecht voor de barbier kunsten van Giorgio. 

 

Verder is Kop_ voorzien van een koffiebar met zitplaatsen en voor diegene wat toch even buitenhuis willen werken zijn er aparte werkruimtes. Wil je lekker chillen, geen probleem, want er is ook een terras met fijne plekjes in de zon.


Krull. Eerlijk Vlees

Bij Krull worden alle varkens op diervriendelijke en duurzame wijze gehouden in speciale wroetstallen. In de unieke stallen van Krull hebben de varkens voldoende bewegingsvrijheid, worden ze voorzien van speciale voeding en hebben ze een comfortabel leven.

Niet alleen is dit diervriendelijk, door de goede voeding en bewegingsruimte krijgt de consument een mals en eerlijk product op zijn bord. 

 

Team Creamy Concepts kwam in actie om een nieuwe site en social media content te creëren. Rockateer verzorgde de fotografie. 


Maurice Drummen Custom Guns

Het komt niet iedere dag voor dat je een bedrijf in beeld mag brengen dat wapens verkoopt, ze ook nog eens op maat maakt en daarbij zelf ook kogels fabriceert. Een top uitdaging dus voor Rockateer en Creamy Concepts om het volledige bedrijf van Maurice Drummen in beeld te brengen. 

Het doel was om in de fotografie het ambacht en het zware van de "guns" terug te laten komen. Dit zelfde geld voor de toffe korte promo film die ik ook nog heb gemaakt.


Hotel Merici - Sittard

Ook voor "Hotel Merici" kreeg ik de opdracht om alle hotelkamers, zalen, bar en terras in beeld te brengen. Wederom was hier ook weer het probleem dat geen één kamer hetzelfde was qua afmetingen. Dat komt doordat het hotel dat vroeger dienst deed als klooster. Hierdoor is het tevens voorzien van enkele historische en voor sommige verborgen plekjes. 

Hotel Merici maakt gebruik van vier categorieën (kleuren) kamers. Iedere categorie is voorzien van zijn gemakken en allen vormgegeven met hun eigen stijl. 


Beauty Huis & Ontwerpburo MK

Ontwerpburo MK kreeg namens het Beauty Huis te Sittard de opdracht om hun locatie aan de rijksweg volledig op te laten knappen en het interieur te laten restylen. Rockateer werd ingeschakeld om namens beide partijen alles in beeld te brengen. Voor interieurarchitecte Maud Keulers stonden haar ontwerpen centraal en namens het Beauty Huis de gehele salon.


Selected By Hensgens

In samenwerking met Creamy Concepts heb ik de fotografie geleverd voor de nieuwe brochure van "Selected By Hensgens" van Hensgens Mobiliteitsgroep. Het doel van de fotografie was om de dealer en zijn merken in beeld te brengen.


Ambiance Event Furniture

Met vaste zakenpartner Ambiance Event Furniture ga ik geregeld op pad om al hun meubilair in beeld te brengen. Naast het leveren van meubilair kan Ambiance ook zorgen voor de perfecte aankleding en atmosfeer. 


Hotel De Limbourg - Sittard

Voor "Hotel de Limbourg" was de opdracht simpel. Goede kwalitatieve foto's leveren van de hotelkamers, bar en restaurant. Enige bijkomstigheid... door het oude karakteristiek pand is geen een kamer hetzelfde. Iedere kamer heeft daardoor zijn eigen identiteit en de meeste kamers worden gesierd door de dikke robuuste draagbalken die karakter geven aan het hele hotel.


Just Inked

Rockateer houdt van aparte uitdagingen. Eén daarvan was het in beeld brengen van de werkzaamheden van tattoo artiest Justin Westphal's zijn shop Just Inked en de daarbij komende creatieve werkzaamheden.


Van Der Helm - Aquarium Onderhoud & Inrichting

Een nieuwe uitdaging was het fotograferen van een aquarium en al zijn vissen. Willem van der Helm benaderde mij of ik voor hem een door hem gemaakte aquarium wilde vastleggen inclusief de benodigde apparatuur die nodig is voor "de grote vissenkom".

Contact

Ankersweg 24

6123 AG Holtum

Tel: 06 - 208 134 42

Mail: bas@rockateer.nl

Openingstijden  

M:  10:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

W:  09:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

V:   09:00 - 13:00 uur 

Spread the word on Social Media:


Rockateer staat natuurlijk ook voor u klaar in het weekend en de avonduren.

Vraag hier naar de mogelijkheden.