SKArtacus

SKArtacus is de nieuwe ska band bestaande uit een elftal muzikanten. De leden komen voort uit bands als Loose, Janse Bagge Bend, Juicy Lucy, WW Banden nog meer...

 

De band zorgt voor gezelligheid en maakt er één groot feest van op het podium en dat moesten de individuele portretten ook uitstralen. De samenwerking beviel heel goed en ondertussen is Rockateer "part of the crew" en zorg ik voor hun foto/video content voor op de socials.


Kapibara

In de Sittardse jungle kwam ik een paar exotische dieren tegen genaamd "Kapibara". Deze wildere soort is o.a. gespot op Tomorrowland, Extrema en Groove Garden en zij zochten een aparte invulling voor hun komende "perskit" en zo begon onze samenwerking.

 

De heren wilde graag aardse en pastel tinten in hun eindproduct. Iets wat voor Rockateer nogal afwijkt aangezien ik van de knalkleuren houd, maar ik schuw me niet voor een uitdaging en zo ontstond een aparte stijl met een Rockateer twist!

 

Kernwoorden voor deze shoot waren jungle, velociraptor (Jurassic Park) en een vleugje matrix.


X-treme

 Een van Limburgs hardste DJ's is X-treme. Deze hardcore master behind "the wheels of steel" is een "living legend" qua mixen, een graag geziene gast en heeft optredens op Ghosttown, Dominator, Raving Nightmare en Nature One op zijn naam staan.

 

Bij deze hardcore artiest hoort natuurlijk een ruige look en zo maakte we een shoot met een industriële feeling.


D-Shock

Daarnaast is er nog Limburgs freestyle en retro freak D-Shock. De drukke D-Shock gaat als een beest te keer achter de decks en dit wilde we laten terugkomen in zijn shoot.


Contact

Ankersweg 24

6123 AG Holtum

Tel: 06 - 208 134 42

Mail: bas@rockateer.nl

Openingstijden  

M:  10:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

W:  09:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

V:   09:00 - 13:00 uur 

Spread the word on Social Media:


Rockateer staat natuurlijk ook voor u klaar in het weekend en de avonduren.

Vraag hier naar de mogelijkheden.