Rockateer heeft zich ontwikkeld tot de partner voor het live streamen van talkshows en online events. Ik werk samen met diverse partijen en kan zo het geschikte format leveren voor uw stream.

 

Momenteel heeft Rockateer zich gespecialiseerd op twee gebieden. Als eerste de talkshow / webinar. Een middel voor bedrijven om contact te houden met personeel en klanten.

Ik regel de liveshow, maar verzorgt u ook de van te voren opgenomen "instart video's" om het verhaal aan tafel te ondersteunen. En wat dacht u van een visuele en geanimeerde huisstijl om zo de echte "Jinek / Op1" touch en feel te krijgen.

 

Daarnaast richt ik me ook tot de show voor vermaak en vertier. Deze zijn ideaal als vervanger voor bedrijfsfeesten of uw evenement wat niet door kan gaan. Wat dacht u van een online quiz of bingo, een heel muziekevenement gestreamd met artiesten, dj's en alles er op en er aan. Ook dit kan ik met een team volledig verzorgen. Van de stream tot een aangekleed podium met licht en geluid en volledig interactief met de mensen thuis middels een goede Zoom verbinding.

REFERENTIES


ECI Cultuufabriek - Nooit te Oud, Kasteel Limbricht, Entertrain, Café De Dikke Dries Utrecht, De Vief Heringe, Kakelbontj.

 

 

De shows zijn ook ideaal als online bedrijfsfeesten. Ons team verzorgde al events voor:

Laurentius Ziekenhuis, Zuyderland, Gemeente Echt-Susteren.