Ook voor grafische producties bent u bij Rockateer op het juiste adres. Of u nu een enkele flyer, complete huisstijl of een boekwerk wenst. 

 

Na een overleg kijk ik wat uw gedachten zijn en hoe de gewenste vormgeving moet worden. Gaandeweg het proces zijn er terugkoppel momenten om te kijken of de ontwikkelingen naar wens zijn en we zo samen tot een goed resultaat komen.


Huisstijl design "Za'lon - We Speak Hair"

Door kapperszaak Za'lon in Grevenbicht werd ik benaderd voor het ontwerpen van een nieuwe logo en bijpassende huisstijl. Kapster Esther had al een bepaald idee en dit hebben we samen uitgewerkt tot een strak eindresultaat.

 

Ontworpen door Rockateer zijn o.a. een logo, visitekaartje (foto 4) en afspraak kaart (foto 5), diverse formaten posters en wanddoeken. 


Bulk design "W.G. Salari 80 jaar"

Transportbedrijf W.G. Salari bestond einde 2016 precies 80 jaar. Om dit te vieren werd er een splinternieuwe bulk gedecoreerd om 'on the road' trots zichtbaar te zijn met deze mijlpaal.

 

Rockateer werd ingeschakeld om een passend design te leveren. 


Catalogus "Eysink Watches"

Voor het in 2015 gelanceerde Eysink Watches kreeg ik de mogelijkheid tot een unieke samenwerking. In een creatieve proces zijn we tot dit eindresultaat gekomen van hun eerste catalogus. De heren van Eysink Watches hadden een goede visie die is aangevuld, vormgegeven en voorzien van fotografie door Rockateer.

 

Door elkaar als sparringpartners te gebruiken hebben we een creatieve reis gemaakt met als resultaat deze catalogus, verschenen in het Nederlands en Engels.


Contact

Ankersweg 24

6123 AG Holtum

Tel: 06 - 208 134 42

Mail: bas@rockateer.nl

Openingstijden  

M:  10:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

W:  09:00 - 17:00 uur

D:   09:00 - 17:00 uur

V:   09:00 - 13:00 uur 

Spread the word on Social Media:


Rockateer staat natuurlijk ook voor u klaar in het weekend en de avonduren.

Vraag hier naar de mogelijkheden.