Met jarenlange ervaring van het fotograferen en filmen van gerechten, drankjes en alles wat met horeca te maken heeft, is dit uitgegroeid tot een belangrijk deel van Rockateer.

 

Alle smakelijke gerechten en heerlijke drankjes kom ik op locatie fotograferen en filmen. Zo krijgt jou onderneming sprekende beelden voor socials, website, menukaart of magazine?

Wil je meer diepgang en een stapje verder gaan? Geef dan je gasten een kijkje in de keuken, stel het personeel voor of breng het interieur of terras samen met mij en mijn camera in beeld. 

 

Alle content krijgt het karakter van jou onderneming mee en zo worden het stuk voor stuk unieke plaatjes waar jij je mee kan onderscheiden van de rest.

REFERENTIES


Luna Sittard, Luna Stein, Windraak 31, Dafne Grieks Restaurant, Sushi Kodoo, Eethuis Saté Indonesia, Soupa Doupa, Echt Genieten, De Vief Heringe, Arrosto, Dukers de Bakker, Landgoed Kasteel Limbricht, CINQ.KOOKBOEK: Groenten van Roos

Rockateer is fan van eten. Dagelijks kijk ik 24Kitchen, je weet wel die zender met allemaal die kookprogramma's en daarnaast heb ik ook de nodige kookboeken thuis. Naast lekker koken uit al deze boeken had ik ook altijd een wens... de fotografie verzorgen voor een kookboek.

 

Door Roos ten Zeldam kreeg ik deze kans. Samen hebben we in 2018 haar en mijn eerste kookboek gemaakt genaamd "Groenten van Roos". Een groot succes dat al werd opgevolgd door een digitale variant en misschien wel een vervolg in 2021.